Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Πρωταθλητής 2013 - 2014

Σε έναν αγώνα δίχως αύριο η ομάδα των κατηχητικών της Αναλήψεως του Κυρίου αναδείχθηκε νικήτρια ομάδα  του του Πρωταθλήματος!

 Ανάληψη - Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος: 1 - 0 

Ο αγώνας για τις δύο ομάδες ήταν αυτό που πραγματικά περίμεναν από την έναρξη του Πρωταθλήματος. Ένας αγώνας μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων που διψούσαν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αν και η ομάδα της Ανάληψης είχε ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, εν τούτοις κανείς δε μπορούσε να μην παρακολουθήσει με αμείωτο ενδιαφέρον των αγώνα.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, σαν ένα παιχνίδι που το πάθος και η ευγενής άμυλα συνυπήρχαν! Ένα παιχνίδι που πραγματικά άξιζε κανείς να δει.

Μέχρι τελευταία στιγμή οι ομάδες προσπαθούσαν για το καλύτερο, η Ανάληψη πέτυχε γρήγορα γκολ και είχε το προβάδισμα. Η ομάδα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου προσπαθούσε να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε.

Τα πανηγύρια ξεκίνησαν με το σφύριγμα της λήξης!

Πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες! Πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση και οι περίπου 150 θεατές βρισκόντουσαν εκεί για να τους αποθεώσουν!


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *